TEKSTIILIPESURI

SE_6100_app_2-31950-150DPI_702x220

SYVÄPUHDASTA PAINEHUUHTELULLA

#
#

Kenellepä ei sattuisi joskus pieniä vahinkoja, kuten kaatunut mehulasi matolla tai rapaiset tassunjäljet sohvalla. Ei syytä paniikkkiin - Kärcherin tekstiilipesurilla puhdistat kangaspinnat helposti ja nopeasti kotioloissa. Ammattikäytössä suosittu painehuuhtelutekniikka on pakattu helppokäyttöiseen laitteeseen, joka sopii oivallisesti kotiin niin ominaisuuksiltaan, kooltaan kuin muotoilultaankin.


Nopeampaa, puhtaampaa, Kärcher

 
Tekstiilipesurissa on oma kalustesuutin huonekaluverhoilujen ja autonistuinten tehokkaaseen ja nopeaan puhdistamiseen.  Laakasuodatin mahdollistaa kuiva- tai märkäimuroinnin ilman suodattimen vaihtoa. Tekstiilipesurin tehokas imu nopeuttaa pestyn pinnan kuivumista.


Se on niin helppoa
 

Painehuuhtelu syväpuhdistaa tekstiilipinnan perusteellisesti. Sumuta vesi-pesuaineliuos puhdistettavalle pinnalle ja imuroi lika ja kosteus samantien pois - helppoa ja nopeaa. Kärcherin suutinteknologian avulla kuivumisaika on puolet aikaisempaa nopeampaa ja saat maton tai sohvan käyttöön aikaisempaa nopeammin. Kärcherin tekstiilipesuri sopii monipuolisten varusteiden ansiosta pesurilla moniin erilaisiin käyttökohteisiin.


“Kärcherin avulla siivoaminen on todella helppoa. Kannattaa kokeilla!”
 

homeline_waschsauger_01_180px
 
spilled_soup_carpet_1-32714-150DPI_180x108
 
homeline_waschsauger_02_180px