Imurit

 

On monta hyvää syytä hankkia Kärcher-imuri.

Kärcherin imurit yhdistävät ensiluokkaisen imurointituloksen nerokkaisiin ergonomisiin ja käyttöä helpottaviin ominaisuuksiin. Voit yllättyä, kuinka mukavasti ja vaivattomasti kodin siivousaskareet voivat sujua.
 
VC_6300_app_dd_2
Monitoimi-imurit

Monitoimi-imurit

Monitoimi-imurit ovat erinomainen siivousapu aktiiviselle nikkaroijalle ja kodinremontoijalle. Voit imuroida niin märkää kuin kuivaa, hienoa ja karkeaa likaa.
Pölynimurit

Pölynimurit

Kärcherin imurit yhdistävät ensiluokkaisen imurointituloksen nerokkaisiin ergonomisiin ja käyttöä helpottaviin ominaisuuksiin.
Pölynimurit vesisuodattimella

Pölynimurit vesisuodattimella

Vesi sitoo tehokkaasti pienimmätkin pölyhiukkaset, estäen niiden pääsyn huoneilmaan. HEPA 12 -lisäsuodatin sitoo mikroskooppisen pieniä hiukkasia. Tämän ansiosta imurin poistoilma on huoneilmaa puhtaampaa.

Tekstiilipesuri

Tekstiilipesuri

Tekstiilipesuri suihkuttaa pesuliuoksen syvälle maton kuituihin ja imee veden ja liuenneen lian pois aikaansaaden raikkaan, puhtaan lopputuloksen.
Robocleaner

Robocleaner

Omatoiminen siivousrobotti hoitaa imuroinnin ja sinä voit keskittyä mukavampiin asioihin. Robocleaner väistää esteet ja jopa tyhjentää säiliönsä itsenäisesti. Se siivoa uutterasti myös ollessasi poissa kotoa.
Porauspölynkerääjä

Porauspölynkerääjä

Hyvällä työkalulla reiän poraaminen käy äkkiä, mutta porauspölyn keräämisessä on oma vaivansa. Kärcherin näppärä DDC 50 porauspölynkerääjä tarjoaa ratkaisun pulmaan!